Ndërtim

P&I Group

Puna Ekipore

Meritat më të mëdha janë për punëtorët e kompanisë. Një staf i kualifikuar prej mbi 60 puntorë çdo ditë sjellin njohuritë e tyre profesionale

20 Vite Eksperiencë

Kompania P&I u themelua në vitin 2000, kur një pjesë e madhe e shtëpive në të gjithë vendin u gjenden të djegura dhe të shkatërruara. Sot e asaj dite ne punojme me qellimin e vetem që të sjellim diqka te bukur për vendin tonë

Kompani profesionale dhe me reputacion​

Veprimtaria jonë përfshinë korrektësi profesionale, precizitet, dhe besim të ndërsjellë. 
Këto vlera i marrim me seriozitet gjë që reflektohet edhe në mardhëniet tona shumevjeqare me kompani prestigjioze të cilat na kanë besuar perfaqësitë