TROCAL 88 Standard Met Brush

P&I Group

TROCAL 88 Standard Met Brush

E ardhmja është këtu – zona të mëdha me xham, dizajn elegant, izolim i lartë me tingull dhe termik, dhe siguri e jashtëzakonshme – risia e dritares TROCAL 88 plotëson të gjitha kërkesat, si sot, ashtu edhe në të ardhmen. Falë modularitetit dhe teknologjive të saj të azhurnimit, ky sistem i dritareve PVC-U me thellësi instalimi 88 mm ofron shkallën më të madhe të efektivitetit të kostos dhe individualitetit.

TROCAL 88 Standard Met Brush

Sistemi inovativ i dritareve dhe dritareve PVC-U me thellësi instalimi 88 mm.                                                                                                                             

Dizajn i drejtpërdrejtë, i prerë me linja të pakta për pamje që lejojnë sasinë më të madhe të dritës dhe arritjen e fitimeve të larta të energjisë diellore.

Përshtatshmëria e shtëpisë pasive siç përcaktohet në udhëzimin e ift WA-15/2 – vlera Uf = 0.95 W / (m²K).

Largimi i gjerë i xhamit deri në 58 mm për instalimin e lustrimeve funksionale të trefishtë dhe speciale.

Transferimi i besueshëm i ngarkesës nga pesha e rëndë e xhamit në përforcimin qendror të çelikut.                                                              

Teknologji ultra moderne për lehtësi të madhe trajtimi dhe funksionalitet të besueshëm. Lehtë për tu pastruar, e qëndrueshme dhe e fortë.

PVC klasike e bardhe, e laminuar ne ngjyre druri, te thjeshte ose me ngjyra metalike.

Produkte te Ngjajshme

TROCAL 88 Standard Gold

TROCAL 88 AddOn