TROCAL 76 Standard

P&I Group

TROCAL 76 Standard

Kohët e fundit, inxhinierët dhe teknikët TROCAL zhvilluan vulën e qendrës TROCAL 76, një sistem dritaresh moderne, të rafinuar PVC-U me një thellësi instalimi prej 76 mm. Megjithatë, jo vetëm vetitë e tij teknike arrijnë pikat kryesore në izolimin termik dhe të shëndoshë, por edhe pamja e tij paraqet një argument bindës. Profilet e holla të shiritave dhe kornizave të jashtme promovojnë rritjen e zonave me xham mbresëlënës. E gjithë hapësira juaj e jetesës atëherë jo vetëm që është e mbushur me rrezet e diellit, por gjithashtu komunikon ndjenjën e mrekullueshme të ngrohtësisë. Fitimet e nxehtësisë diellore ndihmojnë në uljen e kostove të ngrohjes.

TROCAL 76 Standard

Sistem qendror vula me thellësi instalimi 76 mm.

Gjashtë strukturë dhome brenda profileve PVC.

Dizajn modern i linjave të drejta.                                                  

Linjat e hollë të shikimit të profileve maksimalizojnë kalimin e dritës.

Sistemi i izolimit të qendrës shumë izolues, vlera maksimale Uf prej 1.0 W / (m²K) vetëm në versionin standard.

Izolimi i zërit deri në 48 dB – falë opsioneve të mëdha të xhamit deri në 50 mm.

PCE të ngjitur ose vula konvencionale EPDM në gri të lehta ose të zezë.                                                                                                                                       

E disponueshme në të bardhë klasike, e veshur me gamën tonë të ngjyrave të petëzuar TROCAL DecoStyle, ose me ProCoverTec.

I përshtatshëm për shtrirjet me AluClip me veshje alumini, mbulesën e ngarkesës AluClip Pro, dhe AddOn me përbërje të përbërë.

Produkte te Ngjajshme

TROCAL 76 AddOn

TROCAL 76 AluClip