TROCAL 76 AluClip

P&I Group

TROCAL 76 AluClip

TROCAL 76 AluClip përfaqëson një sistem dritare PVC-U me një thellësi instalimi prej 76 mm dhe një precizion të mbulimit të aluminit të vendosur në pjesën e jashtme të dritares. Alumini është i papërshkueshëm nga uji dhe ka vlerë të qëndrueshme. Materiali paraqet një kombinim interesant të hijeshisë së përjetshme, larmisë së dizajnit të ngjyrave dhe një stabiliteti të madh. Aluminumfarë alumini nuk mund të japë, sigurohet nga PVC-U, përkatësisht izolimi termik dhe shëndoshë optimale. Vula qendrore TROCAL 76 AluClip ju jep të dyja: PVC-U dhe alumini. Me fjalë të tjera, avantazhet e të dy materialeve bashkohen në një sistem inovativ.

TROCAL 76 AluClip

Vulë qendrore AluClip – Më e mira e të dy botëve.

Dizajni i gjashtë dhomës me thellësi instalimi 76 mm.

Sistemi i izolimit qendror me izolim të lartë me dizajn modern të linjave të drejta. Vlera maksimale e Uf prej 1.1 W / (m²K).

Izolimi i zërit deri në 48 dB – falë opsioneve të mëdha të xhamit deri në 50 mm.                                                                                  

Mbulesa e aluminit mund të përpunohet për lidhës të drejtpërdrejtë ose të zbutur.                                                                                          

Nga ana e brendshme, PVC neutrale neutrale – kujdes i lehtë dhe mirëmbajtje e ulët.

Nga ana e jashtme, dizajni elegant i aluminit për potencial të ngjyrave praktikisht të pakufizuara – pikturuar, pluhur të përfunduar ose anodizohet.

Produkte te Ngjajshme

TROCAL 76 Standard

TROCAL 76 AddOn