TROCAL 76 AddOn

P&I Group

TROCAL 76 AddOn

Kjo përbërje inovative e aluminit siguron mbrojtjen e përsosur të shumëfishtë në një hap. Sistemi i dritareve AddOn PVC-U me vulë të dyfishtë TROCAL 76 nuk paraqet vetëm një dizajn modern, bindës. Falë një panele shtesë, ju merrni mbrojtje të shkëlqyeshme për luvrin e integruar. Sistemi i qepenave dhe dritave të diellit ju jep një ndjenjë të këndshme në shtëpinë tuaj. Ndodhet midis dy panave të qelqit ku mbrohet nga moti. Mund të operohet me dorë ose me një motor elektrik.

TROCAL 76 AddOn

Dizajni i pesë dhomave me thellësi instalimi 76 mm.

Shtresë qelqi shtesë për izolim më të madh termik.

Sistemi i integruar, i mbrojtur nga moti dhe qepen e diellit.

Izolim i zgjeruar i zërit dhe termik.                          

Gjithashtu i përshtatshëm për t’u përdorur në TROCAL 76 nënshkrimin e dyfishtë AluClip.

Përshtatje e thjeshtë, pra ideale për rinovim.

Nga ana e jashtme, mbulesa e aluminit ofron skema të pakufishme ngjyrash, dhe nga brenda funksionim të besueshëm dhe mirëmbajtje të ulët.

Vula e dyfishtë – shtresa inovative e përbërjes së aluminit me mbrojtje të shumëfishtë në një hap.                                            

Produkte te Ngjajshme

TROCAL 76 Standard

TROCAL 76 AluClip