TROCAL 70 Standard

P&I Group

TROCAL 70 Standard

Sistemi i dritareve TROCAL 70 PVC-U nuk është një dritare si asnjë tjetër. TROCAL 70 është një sistem modern i dritareve në klasën e vet – me një thellësi instalimi prej 70 mm. Kursime të ndjeshme të kostos së ngrohjes, izolim të lartë të zërit, mbrojtje të besueshme nga vjedhjet dhe një gamë të gjerë opsionesh të projektimit. TROCAL 70 kombinon kështu një thellësi të vogël instalimi me të gjitha kërkesat e imagjinueshme personale.                                                                   

TROCAL 70 Standard

Sistem vulë dyshe me thellësi instalimi 70 mm.

Dizajni modern, elegant, i linjave të drejta.   

Dizajni inteligjent i profileve rrit stabilitetin e dritares.                                                      

Linjat e shikimit të profileve të shkëlqyera krijojnë hapësirën optimale për kalimin më të madh të mundshëm të dritës.

Fitimet më të mëdha të nxehtësisë diellore ndihmojnë gjithashtu në uljen e kostove të ngrohjes, me një vlerë Uf deri në 1.2 W / (m²K) si standard

Izolim i lartë i zërit falë opsioneve të mëdha të xhamit deri në 44 mm të trasha.                                                                                  

Mundësohet në PVC klasike të bardhë, të laminuar me gamën tonë të ngjyrave të petëzuar TROCAL.

Produkte te Ngjajshme

TROCAL 76 Standard

TROCAL 76 AluClip