Shërbimet

P&I Group

Projektim

Në fushen e Arkitektures ne ofrojmë projektim, mbikqyrje, dhe konsulencë. 

Ndërtim

Përvoja 20 vjeqare në sektorin e ndërtimtaris na ka shëndrruar në lider

Dyer dhe Dritare

Një staf i kualifikuar dhe i përkushtuar që ju ofrojnë dyer dhe dritare kualitative.

Keni pyetje? Na telefononi në +383 44 548 598

Pse duhet të zgjidhni P&I Group?

Eksperienca shumëvjeqare dhe parimet të cilat udhëheqin kompanin tonë, kanë ndikuar që ne sot të kemi besimin dhe lidhjën e qëndrueshme me klientet tanë.

Punë efektive ekipore

Punë efektive ekipore.
Meritat më të mëdha janë për punëtorët e kompanisë. Një staf i kualifikuar prej mbi 60 puntorë çdo ditë sjellin njohuritë e tyre profesionale

20 Vite Eksperiencë

Kompania P&I u themelua në vitin 2000, kur një pjesë e madhe e shtëpive në të gjithë vendin u gjenden të djegura dhe të shkatërruara. Sot e asaj dite ne punojme me qellimin e vetem që të
sjellim diqka te bukur për vendin tonë

Qëllimet

Puna ekipore dhe dashuria për atë që krijojmë , përmes ndërlidhjes së mendimeve të gjithësecilit antar të ekipit tonë. Janë veqorit të cilat
Çdo qëllim e bëjnë të arritshëm.

Kompani profesionale

Veprimtaria jonë përfshinë
korrektësi profesionale, precizitet, dhe besim të ndërsjellë. Këto vlera i marrim me seriozitet gjë që reflektohet edhe në
mardhëniet tona shumevjeqare me kompani prestigjioze të cilat na kanë besuar perfaqësitë