Projekti B-20

P&I Group

Përshkrimi

Një shtëpi e cila është krijuar nga format e pastërta gjeometrike dhe që përshtatet në cilin do kontekst . Thjeshtesia dhe bukuria shprehen edhe nga ngjyrat si ajo e bardha dhe e zezë dhe një oborrë i cili e rrethon dhe e plotëson në mënyrën më të mirë.

Projekte të ngjajshme

Projekti B-12

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Projekti B-10

Per projektin B-10 jemi motivuar per te sjellur nje nderlidhje mes modernes dhe…

Projekti B-09

Se bashku me klientet tane te frymezuar, krijuam nje shtepi dyshe qe…