Projekti B-09

P&I Group

Përshkrimi

Ky projekt ka shum interpretime.

Se bashku me klientet tane te frymezuar, krijuam nje shtepi dhyshe qe perputhej me vizionin e tyre per moderne: te paster, te fresket dhe bashkohore.

Nje karakterisrike kryesore e projektimit te arkitektures moderne, dritaret e medha maksimizojn pamjet dhe krijimin e hapsirave te brendshme te mbushura me plote drit natyrale

Projekte të ngjajshme

Projekti B-10

Per projektin B-10 jemi motivuar per te sjellur nje nderlidhje mes modernes dhe…

Projekti B-12

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Projekti V-01

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…