Projekti B-10

P&I Group

Përshkrimi

Per projektin B-10 jemi motivuar per te sjellur nje nderlidhje mes modernes dhe clasikes,tulla e bukur salvia i jep hjeshi pjeses se jashtme, galeria qendore jep frymzim per jetes, dritaret e medha sjellin ndriqimin dhe komoditetin brena shtepise.

Ballkonet e medha te rrethuara me xham modern dhe dizajni metalik e shtojne hjeshin

Projekte të ngjajshme

Projekti V-01

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Projekti B-12

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Projekti B-09

Se bashku me klientet tane te frymezuar, krijuam nje shtepi dyshe qe…