Projekti F-01

P&I Group

Përshkrimi

P&I Group së shpejti do të zgjerohet në sektorin e prodhimtarisë, me fabriken më moderne për prodhimin e dyereve dhe dritareve.

Projekte të ngjajshme

Projekti B-09

Se bashku me klientet tane te frymezuar, krijuam nje shtepi dyshe qe…

Projekti B-10

Per projektin B-10 jemi motivuar per te sjellur nje nderlidhje mes modernes dhe…

Projekti V-01

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…