Projekti B-12

P&I Group

Përshkrimi

Shtëpi, aty lu familja gjen rehatin.Nje shtepi na lejon te mbjellim rrenje ne komunitetet tona.Eshte themeli i mirfillte dhe figurativ i mardhenieve tona me te forta.Tani me shum se kurr, nje shtepi po vepron si nje zone e sigurt.

Ketu eshte nje nga modelet tona te shtepive moderne qe sjell ne pah rehatine dhe komoditetin

Projekte të ngjajshme

Projekti V-01

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Projekti B-10

Per projektin B-10 jemi motivuar per te sjellur nje nderlidhje mes modernes dhe…

Projekti B-09

Se bashku me klientet tane te frymezuar, krijuam nje shtepi dyshe qe…