Sheshi i qytetit të Kaçanikut


Një hapësirë publike e cila rrit komoditetin e jetesës në zonën përreth.

Titulli: “Dizajnimi i sheshit të qytetit të Kaçanikut”.
Sipërfaqia: 4500m2.
Investitor: Kuvendi Komunal i Kacanikut.
Projektoi: P&I Group Architects.
Viti: 2021-22.

Projekte të ngjajshme

Projekti B-12

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Projekti B-10

Per projektin B-10 jemi motivuar per te sjellur nje nderlidhje mes modernes dhe…

Projekti B-09

Se bashku me klientet tane te frymezuar, krijuam nje shtepi dyshe qe…