Projektet tona.

P&I Group

Projekti V-01

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Projekti B-12

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Projekti F-01

P&I Group së shpejti do të zgjerohet në sektorin e prodhimtarisë…

Projekti B-10

Per projektin B-10 jemi motivuar per te sjellur nje nderlidhje mes modernes dhe…

Projekti B-09

Se bashku me klientet tane te frymezuar, krijuam nje shtepi dyshe qe…

Projekti B-20

Një shtëpi e cila është krijuar nga format e pastërta gjeometrike….