Kontakti

P&I Group

Informacioni i kontaktit

Zyrë:

Rr.Ukshin Kovaqica, Mati 1
Prishtinë, KS

Telefoni:

045-548-598 / 045-590-888

Rreth nesh

P&I ka pervojë 20 vjeqare në sektorin e ndertimtarisë. Ne me punën dhe angazhimin tonë nuk kerkojmë zgjidhje afatshkurta por ofrojmë zgjidhje të qëndrueshme afatgjate.

Vitet kalojnë, gjërat ndryshojnë, ne gjatë viteve ekspandojm.