P&I GROUP ARCHITECTS

Ta formësojm të ardhmën me kurajo,angazhim dhe sukses.

Peisazhi dhe Urbanizëm

"Arkitektura është një burim i pashfrytëzuar i tregimeve madhështore që presin të imagjinohen, te vizualizohen dhe te ndërtohen"

Projektet e fundit

Disa nga projektet tona të cilat janë jetësuar dhe nga të cilat ne çdo ditë
pranojmë komente se si ata përjetojnë ngrohtësin që dhuron shtëpia e
tyre e projektuar me përkushtimin më të madhë.

Sheshi i qytetit të Kaçanikut

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Sheshi i qytetit te Deçanit

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Parku i Sherretëve-Ferizaj

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Parku Liria-Ferizaj

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Arkitektura Residenciale

"Arkitektura është një burim i pashfrytëzuar i tregimeve madhështore që presin të imagjinohen, te vizualizohen dhe te ndërtohen"

Projektet e fundit

Disa nga projektet tona të cilat janë jetësuar dhe nga të cilat ne çdo ditë
pranojmë komente se si ata përjetojnë ngrohtësin që dhuron shtëpia e
tyre e projektuar me përkushtimin më të madhë.

Modeli B-12

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Modeli B-09

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Modeli LB

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Modeli B-20

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Villa Malore

"Arkitektura është një burim i pashfrytëzuar i tregimeve madhështore që presin të imagjinohen, te vizualizohen dhe te ndërtohen"

Projektet e fundit

Disa nga projektet tona të cilat janë jetësuar dhe nga të cilat ne çdo ditë
pranojmë komente se si ata përjetojnë ngrohtësin që dhuron shtëpia e
tyre e projektuar me përkushtimin më të madhë.

Modeli V-10

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Modeli V-11

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Modeli V-13

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Modeli V-14

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Interior

"Arkitektura është një burim i pashfrytëzuar i tregimeve madhështore që presin të imagjinohen, te vizualizohen dhe te ndërtohen"

Projektet e fundit

Disa nga projektet tona të cilat janë jetësuar dhe nga të cilat ne çdo ditë
pranojmë komente se si ata përjetojnë ngrohtësin që dhuron shtëpia e
tyre e projektuar me përkushtimin më të madhë.

Modeli IL-A

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Modeli IL-B

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Modeli I-10

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Modeli IL-A1

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Interior

"Arkitektura është një burim i pashfrytëzuar i tregimeve madhështore që presin të imagjinohen, te vizualizohen dhe te ndërtohen"

Projektet e fundit

Disa nga projektet tona të cilat janë jetësuar dhe nga të cilat ne çdo ditë
pranojmë komente se si ata përjetojnë ngrohtësin që dhuron shtëpia e
tyre e projektuar me përkushtimin më të madhë.

Modeli IL-A

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Modeli IL-B

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Modeli I-10

Vendi I rrëthuar me male na ka frymëzuar qe natyra të jetë pjesa e pa shmangshme…

Modeli IL-A1

Shtëpi, aty ku familja gjen rehatin. Një shtëpi na lejon të mbjellim rrenje…

Shërbimet tona​

Puna profesionale e dëshmuar në te gjitha rastet ku kemi vepruar, përdorimi I materialeve 
me standard dhe efikasitet na kanë bërë një kompani të suksesshme dhe vazhdimisht në zgjërim.

Projektim

Në fushen e Arkitektures ne ofrojmë projektim, mbikqyrje, dhe konsulencë. 

Ndërtim

Përvoja 20 vjeqare në sektorin e ndërtimtaris na ka shëndrruar në lider

Dyer dhe Dritare

Një staf i kualifikuar dhe i përkushtuar që ju ofrojnë dyer dhe dritare kualitative.

Të tjera

Kompania jonë po ashtu është përfaqesues i shumë materialeve ndërtimore

Ne mundësojmë
shërbime profesionale ​

Veprimtaria jonë përfshinë korrektësi profesionale, precizitet, dhe besim të ndërsjellë. Këto vlera I marrim me seriozitet gjë që reflektohet edhe në marrëdhëniet tona shumevjeçare me kompani prestigjioze

80+

Projekte të përfunduara

P&I si kompani ka përvojë 20 vjeqare ne skenen e ndërtimtaris.

96%

Klient të Kënaqur

P&I garanton për kënaqesi, me punë të mirë.

Puna Ekipore

Meritat më të mëdha janë për punëtorët e kompanisë. Një staf i kualifikuar prej mbi 60 puntorë çdo ditë sjellin njohuritë e tyre profesionale

20 Vite Eksperiencë

Kompania P&I u themelua në vitin 2000, kur një pjesë e madhe e shtëpive në të gjithë vendin u gjenden të djegura dhe të shkatërruara. Sot e asaj dite ne punojme me qellimin e vetem që të sjellim diqka te bukur për vendin tonë

Kompani profesionale dhe me reputacion

Veprimtaria jonë përfshinë korrektësi profesionale, precizitet, dhe besim të ndërsjellë. 
Këto vlera i marrim me seriozitet gjë që reflektohet edhe në mardhëniet tona shumevjeqare me kompani prestigjioze të cilat na kanë besuar perfaqësitë